Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Streekproducten in de Bommelerwaard

In de Bommelerwaard kun je genieten van heerlijke streekproducten. Natuurlijk ken je de Bommelerwaard vanwege de aardbei. Het zomerkoninkje is al ontzettend lang verbonden aan de regio. In Zaltbommel wordt jaarlijks de Aardbeiendag georganiseerd waar de aardbeienkoningin feestlijk onthaald wordt. Naast aardbeien spelen bloemen en champignons ook een belangrijke rol in de regio. Vandaar dat er wordt gesproken over ‘Het ABC-tje van de Bommelerwaard’!

Meer informatie

ProefLOKAAL Bommelerwaard 

ProefLOKAAL Bommelerwaard zet de Bommelerwaard op de (menu)kaart. Lekkers van telers, boeren, chef-koks, bakkers, wijnspecialisten, slagers, traiteurs. Enthousiaste producenten en samenstellers: ze presenteren de smakelijkste resultaten van hun samenwerking gebundeld in ProefLOKAAL.

Meer informatie

Streekproducten in de Bommelerwaard uitgelicht

IJsboerderij de Schoonheuvel

Arjan en Nicolien heten je graag welkom op de ijsboerderij, waar ze van de eigen koeienmelk ambachtelijk ijs maken. Geniet van dit streekproduct op het terras met uitzicht op de ongerepte natuur. Maar er is meer!

Bezoek de ijsboerderij

Landwinkel De Overscharen

In 2008 heeft Landwinkel De Overscharen hun deuren geopend. De eerste Landwinkel in de Bommelerwaard!! De Landwinkel staat voor boeren die trots zijn op hun product, zij staan garant voor kwaliteit en een gastvrije ontvangst!

Koop jouw streekproducten

Mijn Kaas Koe

Mijn Kaas Koe is een uniek idee waarbij je elke maand de allerlekkerste kaas uit de streek ontvangt. De kaas wordt bereid volgens traditioneel recept en met meer dan 40 jaar ervaring met het ontwikkelen ervan.

Meer informatie

Hier koop je de lekkerste streekproducten

Schrijf in en win!

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Beleef Bommelerwaard en win een streekpakket!

logo bommelerwaard eiland tussen maas en waal