Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Ontdek de Bommelerwaard

Hogeweg 65

5301 LJ

Zaltbommel

  • 2 overnachtingen in een van onze luxueuze Superior kamers
  • 2x gebruik van het uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet
  • Een "Gerrits sorbet"
  • Fiets- en wandelroute boekje
  • Entree Slot Loevestein met koffie/thee en kasteelkoek

Verblijf in een luxueuze Superior kamer, geniet van een uitgebreid Live Cooking Ontbijtbuffet en ontdek in 3 dagen de prachtige natuur en historie met als hoogtepunt het Unesco Werelderfgoed de Hollandse Waterlinie en Slot Loevestein.

ONTDEK DE PRACHTIGE NATUUR EN HISTORIE
De invloed van het water is overal merkbaar in het afwisselende landschap van kronkelende dijken, boeiende uiterwaarden en karakteristieke dorpjes en kastelen. Verken het vestingstadje Zaltbommel en ontdek de mooie omgeving van de Bommelerwaard.

EROPUIT TE VOET OF TE FIETS
Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes te volgen door alle prachtige natuur. Heerlijk om direct na het ontbijt op pad te gaan. Neemt u geen eigen fiets mee? Deze zijn bij ons te reserveren! Beleef de bommelerwaard op een prachtige manier!

UNESCO WERELDERFGOED
Op 26 juli 2021 is de Nieuwe Hollandse Waterlinie op de Unesco Werelderfgoedlijst gekomen als uitbreiding van de Stelling van Amsterdam. Het erfgoed is van universele waarde, uniek en onvervangbaar. De nieuwe Hollandse waterlinie is het grootste rijksmonument van Nederland en is zeker een bezoekje waard!

BEZOEK SLOT LOEVESTEIN
Slot Loevestein is onderdeel van de Hollandse Waterlinie en is dus ook onderdeel tot het Unesco Werelderfgoed. Met dit arrangement heeft u gratis toegang tot het kasteel. Het is absoluut een bezoekje waard! Laat u meeslepen door de 650 jarige geschiedenis; de Middeleeuwen, de staatsgevangenis, de Hollandse Waterlinie en niet te vergeten de bijzondere ontsnapping van Hugo de Groot.

Wanneer u weer terug bent in het hotel, serveren wij een heerlijke “Gerrits Sorbet” op het terras.


Lees meer

Vanaf 115,00 euro p.p. voor 2 nachten.

v.a. € 115,00
Delen: