Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Wandelen met Alpaca’s

Zandweg 17

5324 JN

Ammerzoden

  • Leuk uitje voor groepen of met je gezin!
  • Rustgevende wandeling
  • Reserveer er een picknick bij!

Wandel met alpaca’s over het park van Hoppies! Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee waarna de wandeling van start gaat. Er gaat 1 alpaca mee per groepje van 2 personen. De reservering kan geplaatst worden vanaf 4 tot max. 16 personen.

Het is een rustgevende wandeling aan de hand van het tempo van de alpaca’s. Ze houden ervan om af en toe te stoppen en lekker te grazen in het gras. Onderweg verteld een enthousiaste gids jullie alles over de alpaca’s en kunnen jullie foto’s maken of genieten van een picknick die je er vooraf bij kunt reserveren.

Prijzen
€21,50 per persoon inclusief een wandeling van ca. 1 uur en is inclusief een introductie, voer voor die alpaca’s en kopje koffie, thee of glaasje fris bij aankomst.
Kinderen onder de 1 meter mogen gratis mee wandelen, wel dient er altijd minimaal 1 betalende volwassenen mee te lopen. De wandeling is goed begaanbaar voor een kinderwagen of buggy.

Picknick
€10,- per persoon.
Een alpaca wandeling combineren met een picknick? Reserveer deze vooraf en geniet van een lekkere lunch in de natuur. De picknick bestaande uit een sapje, koek en een broodje vlees vis of vega. De keuze hierin dient bij reservering doorgegeven te worden.

Groepen
Wilt u met een grotere groep gaan wandelen met alpaca’s door de natuur bij Hoppies? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij jullie te bieden hebben.

Annuleren
De alpaca wandeling gaat in principe altijd door ook bij regen. Als de wandeling niet meer verantwoord is in verband met hevige regenval of storm nemen wij contact met u op. Indien u de wandeling door omstandigheden zelf wenst te annuleren kan dit tot uiterlijk 3 dagen vooraf de gereserveerde datum.

Kijk voor de openingstijden op de website!


Lees meer
v.a. € 21,50
Delen: