Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Bommelerwaard: eiland tussen Maas en Waal

Haak als onderneming of toeristische organisatie aan bij het promoten van de Bommelerwaard op het gebied van toerisme en recreatie!

Gratis toolkit voor ondernemers

Streekmarketing Bommelerwaard

Bij de lancering van Beleefbommelerwaard.nl werd ook een ‘stijlgids’ gepresenteerd. Ondernemers kunnen gebruik maken van een gratis toolkit die ze kunnen gebruiken voor de promotie van hun eigen bedrijf. Het logo is beschikbaar gesteld en mag gebruikt worden door ondernemers. Er zijn diverse varianten van het logo beschikbaar en gratis te downloaden via onderstaande button.

Download de logoset hier

 

Onderstaand een aantal voorbeelden ter inspiratie waarop het beeldmerk gebruikt kan worden:

Tip: gebruik #Beleefbommelerwaard in jouw berichten op social media!

Alle uitingen waarop het beeldmerk wordt gebruikt moeten als conceptontwerp worden voorgelegd aan Bureau Toerisme Bommelerwaard via info@bureautoerisme.nl.

Meld je evenement gratis aan!

Organiseer je een evenement in de Bommelerwaard? Dan kun je dit evenement gratis aanmelden op onze websites www.beleefbommelerwaard.nl en www.uitinderegio.nl. Evenementen komen terug in de agenda. Bijzondere evenementen en evenementen van dermate grote schaal kunnen extra uitgelicht worden in de streekmarketing. Bijvoorbeeld een groot publiek evenement of als het goed aansluit op lopende campagnes in de periode dat het evenement plaats zal vinden.

Hoe gaat aanmelden in zijn werk?

  1. Meld je evenement aan op deze pagina;
  2. Vul de gevraagde informatie zo compleet mogelijk in;
  3. Het redactieteam zal het aangemelde evenement controleren en vervolgens publiceren op de websites.

Wil je als organisatie ook profiteren van alle voordelen van de streekmarketing? Haak dan aan als partner. Lees verder op deze pagina om meer te weten te komen over deze voordelen.

Vragen?

Bel of mail ons gerust

Stichting Streekmarketing Bommelerwaard

Bezoekadres:  Tourist Info Bommelerwaard, Markt 10, Zaltbommel
Telefoon:         0418 648 774 (tijdens openingsuren)

E-mailadres:    info@touristinfo-bommelerwaard.nl

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je aan voor de B2B nieuwsbrief van Bureau Toerisme! Aanmelden kan hier.