Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Recreatiegebied De Zandmeren

In recreatiegebied De Zandmeren word je gastvrij ontvangen door de ondernemers. Op één van de mooie uiterwaarden langs de afgedamde Maas ligt dit recreatiegebied op een landtong. Deze locatie is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en voor mensen die op zoek zijn naar rust.

Neem een duik in het heerlijke strandbad en vlij vervolgens neer op het strand of in de zonneweiden. Liever actief bezig? Volg dan de sportieve wandelroute via de trekpont van gemeente Maasdriel. Ook boot- en watersportliefhebbers zullen zich uitstekend vermaken in dit gebied. En ’s avonds geniet je er van prachtige zonsondergangen. In het prachtige waterrijke gebied de Zandmeren is er altijd meer te beleven!

Uitgelicht: bootverhuur locaties

Kom lekker suppen!

Bij de supschool BravaSup kun je niet alleen een supboard huren, maar ook de beginselen leren van een van de gecertificeerde supinstructeurs. Het is helemaal hip en heerlijk ontspannend om recreatiegebied De Zandmeren te verkennen per SUP. Ga jij het binnenkort proberen?

Camping en Jachthaven Heerewaarden

Van Gent Watersport  

mensen gaan suppen bij de zandmeren

Tips aan de Zandmeren

Restaurant Dukdalf
Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Is dit jouw bedrijf?
Kerkdriel
Brandend Zand
Zandstraat 6 5331 PG Kerkdriel Is dit jouw bedrijf?
Kerkdriel
Land Rover Experience
Zandstraat 8 5331 PG Kerkdriel Is dit jouw bedrijf?
Kerkdriel
Bommelse dijken
Als je de Bommelerwaard beter wilt leren kennen, is dit de juiste route. Fiets vanaf recreatiegebied de Zandmeren via de dijken ...
72 KM
Meer informatie
Meer over Bommelse dijken
Marina Kerkdriel
Zandstraat 5A 5331 PG Kerkdriel Is dit jouw bedrijf?
Kerkdriel

Plan je bezoek

Overnachtingsmogelijkheden

De Bommelerwaard heeft zoveel te bieden dat je eigenlijk niet genoeg hebt aan één dag! Blijf daarom een nachtje (of meer) slapen in de regio. Er zijn meer dan genoeg leuke, unieke of sfeervolle overnachtingslocaties te vinden.

Kies hier een accommodatie

TOP-locaties

Ontdek de Bommelerwaard te voet of op de fiets. Begin of eindig je route bij een TOP-locatie. Dit is een fietsvriendelijke servicelocatie waar je terecht kunt voor gratis magazines, fietsroutes en nog veel meer!

Bekijk de locaties

Praktische informatie

Benieuwd op welke locaties je het best je auto kunt parkeren? Of hoe je met het openbaar vervoer in de Bommelerwaard komt? En hoe laat varen de pontjes eigenlijk?

Ontdek het hier