Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Deelnemen aan Bommelerwaard.nl

Over Bommelerwaard.nl

Bommelerwaard.nl is de officiële toeristische website voor de Bommelerwaard en biedt de bezoeker het beste van de regio met tips voor overnachten, eten & drinken en bezienswaardigheden. Ook fiets- en wandelroutes en een uitgebreide evenementenkalender ontbreken niet. De website is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland.

Je online profilering

Bommelerwaard.nl is onderdeel van het netwerk van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. Met een profiel in de vrijetijdsdatabase Rivierenland sta je dus meteen op diverse regionale websites zoals Rivierenland.nl en in mobiele applicaties!

Een gratis basisvermelding biedt alleen ruimte voor adresgegevens. Met een uitgebreid profiel beschik je over ruimte voor eigen tekst, foto’s en video en een link naar je eigen website en social media. Bovendien kun je gratis arrangementen plaatsen bij je profiel en nemen we je mee in onze communicatie in onze sociale media. Op deze manier kun je jezelf dus uitgebreid profileren in diverse online kanalen.

Kosten

Een uitgebreid profiel op Bommelerwaard.nl en profilering binnen het netwerk van RBT Rivierenland kost slechts € 60,- per jaar. Je kunt je hiervoor opgeven via Rivierenland.biz/profiel of bellen met RBT Rivierenland op 088 6363 888.

Voorbeelden van profielen

De Waluwe
Zaltbommel
Kleindierwandelpark Hedel
Kon. Wilhelminastraat 5321 GL Hedel Is dit jouw bedrijf?
Hedel
Watersport Center Kerkdriel
Maasbanddijk 1e 5331 KB Kerkdriel Is dit jouw bedrijf?
Kerkdriel
Jachtclub Hedel
Maasdijk 16 5321 GP Hedel Is dit jouw bedrijf?
Hedel
Watersportvereniging ’t Stik
Molendijk 1A 5321 GG 5321 GG Hedel Is dit jouw bedrijf?
Hedel
Jachthaven De Maas
Jan Klingenweg 3 5335 JK Alem Is dit jouw bedrijf?
Alem
Jachthaven Het Oude Veerhuis Ammerzoden
Molendijk 1 5324 BC Ammerzoden Is dit jouw bedrijf?
Ammerzoden
Watersportvereniging De Zandmeren
Zandstraat 15 5331 PG Kerkdriel Is dit jouw bedrijf?
Kerkdriel
Jachthaven Liesveld
Nieuwe Haven 1A 2959 AT Streefkerk Is dit jouw bedrijf?
Streefkerk
De Capreton
Ammerzoden
Meer informatie
Meer over De Capreton

Over de Vrijetijdsdatabase Rivierenland

RBT Rivierenland beheert alle digitale informatie over de toeristisch-recreatieve mogelijkheden: points-of-interest (POI), routes, evenementen, arrangementen en praktische adressen. Vanuit de centrale vrijetijdsdatabase wordt deze informatie gepubliceerd op Rivierenland.nl, themawebsites en lokale websites (zoals Bommelerwaard.nl), apps voor smartphones (iPhone/Android) en gebruikt in diverse applicaties en koppelingen met derden. Vanuit de vrijetijdsdatabase leveren we bovendien data aan uitgevers van kranten, magazines, reisboeken en aan diverse toeristische websites, sociale media en appbouwers.

Uitbreidingen

Voor profilering op maat, zoals met specifieke vermelding op de homepage, onderdeel worden als ‘tip voor onderweg’ van een fiets- of wandelroute of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met RBT Rivierenland. We helpen je graag!

Meer informatie over promotiemogelijkheden vind je tevens op Rivierenland.biz/deelname

Hoe werkt het?

Een profiel bestaat uit tekst, foto’s en adresgegevens met link naar je eigen website en sociale media. Wanneer je een profiel bij ons afneemt, lever je eenmalig teksten en foto’s aan. Na opmaak door onze webredactie zie je al snel je uitgebreide profiel terug onder de bijbehorende categorie (zien & doen, overnachten, eten & drinken, winkelen of informatie). Ook ben je meteen zichtbaar in de app.

NU AANMELDEN

PS: evenement aanmelden?

Wil je alleen GRATIS je evenement aanmelden? Vul hier het evenementenformulier in!