Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Proef de streek

Stap op de fiets en proef de streek. De Bommelerwaard heeft veel moois en lekkers te bieden. Ontdek leuke nieuwe adressen of leer bekende plekjes op een andere manier kennen. De streek staat bekend om het heerlijke fruit. Te koop in een van de vele fruitstalletjes langs de weg of in een boerderijwinkel. Tap ook eens een verse melk onderweg en geniet va neen boerenijsje onder toeziend ogen van de koeien. Kom ontdekken, proeven, genieten en beleven in de Bommelerwaard.

Boeren streekproducten routes

Fietsroute 1

Een prachtige fietsroute over de mooie dijken van de Waal en de Maas met unieke vergezichten, prachtige uiterwaarden, kastelen en mooie dijkdorpen. Ontdek al fietsend de lekkerste streekproducten uit het westen van de Bommelerwaard.

Bekijk de route

Fietsroute 2

Tijdens deze route ontdek je het oosten van de Bommelerwaard, een streek die bekend staat om het ondernemenschap. Van aardbeien, frambozen tot druiven, de gronden zijn hier vruchtbaar. Stap zeker even af in de prachtige vestingstad Zaltbommel.

Bekijk de route

Knapzakroute

Ontdek de lekkernijen van de streek ook met je (kleine)kinderen. Wandel samen de speciale Knapzakroute en vul je knapzak met fruit, groenten en ander lekkers uit de Bommelerwaard. Met een afstand van 3 kilometer is de route perfect voor kinderbenen.

Bekijk de route