Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

B&B Gamerenwaard

  • Gameren: een rustig dorpje aan de waaldijk
  • Uitermate geschikt als startpunt voor een wandel- of fietstocht
  • Nabij het gezellige vestingstadje Zaltbommel

Bed & Breakfast Gamerenwaard is een mooie accommodatie, gelegen in een rustig dorpje aan de Waaldijk. In de B&B heb je je eigen opgang en sanitair. Indien gewenst kun je gebruik maken van het ontbijt. De locatie is uitermate geschikt als startpunt voor een wandeling of fietstocht. Gedurende je verblijf kunnen fietsen en/of motoren overdekt in de garage staan.

In het dorpje Gameren zie je nog authentieke boerderijen en dijkhuizen. Het mooie hertenpark in het centrum is een echte blikvanger! Midden in dit park staat een ooievaarsnest die jaarlijks door ooievaars wordt bezocht om te broeden.

De B&B is zeer gunstig gelegen. Op 3,5 km ligt het gezellige vestingstadje Zaltbommel aan de Waal met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Op 20 minuten afstand met de auto, of 1 uur fietsend ben je in ‘s-Hertogenbosch. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, rondvaarten en stadswandelingen. De shopaholics kunnen helemaal losgaan in de diverse winkelstraten.

De gastvrouw voorziet je graag van relevante informatie!


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in de Bommelerwaard!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.