Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Bed & Breakfast Slot Loevestein

  • Een voormalige commandeurswoning
  • Een unieke overnachting
  • Ontbijt met ambachtelijke ingrediënten
  • Moderne en luxe suites

Slapen op Slot Loevestein is een onvergetelijke belevenis. In de luxe Bed & Breakfast ben je welkom voor een bijzonder comfortabele overnachting of een eerste klas weekendje weg. Of wat dacht je er van om op jouw fietstocht de tent een keer niét op te zetten?

De historische sfeer komt je tegemoet zodra je door de toegangspoort de vesting binnenkomt. Een straatje met soldatenhuisjes, een imposante kastanjeboom en een uitzicht op het kasteel. Onze gastheer Tim Schrijver en/of gastvrouw Renate Vos heten je van harte welkom in de vesting. Als je de volgende dag uitgerust wakker wordt staat er een heerlijk ontbijt met biologische en streekproducten voor je klaar. Jouw specifieke wensen kan je  afstemmen met jouw gastheer of gastvrouw.

In de voormalige Commandeurswoning zijn drie verschillende kamers: de Officierskamer, Commandeurskamer en de Commieskamer. De Officierskamer is een luxe suite met een badkamer op de kamer voorzien van een bad, douche en toilet. Vanuit deze kamer heb je uitzicht op het kasteel en de Waal. De Commandeurskamer beschikt over een soortgelijke badkamer en kijkt uit op het kasteel. De Commieskamer beschikt over een douche. Het toilet bevindt zich op de gang. Je maakt gratis gebruik van Wifi en onze koffie/thee voorziening.

Je kunt ook overnachten in een Soldatenhuisje. Het is een authentiek huisje waar vroeger twee gezinnen leefden, echter nu is het geschikt voor een overnachting van twee personen. Het huisje beschikt over twee verdiepingen met een toilet op de begane grond, de douche en slaapkamer zijn op de eerste verdieping. Vanaf dit karakteristieke huisje heb je een prachtig uitzicht op het kasteel,  zowel vanuit de slaapkamer als vanaf de begane grond. Je maakt gratis gebruik van Wifi en onze koffie/thee voorziening.

In de Commandeurskamer en de Officierskamer is het mogelijk om een of twee extra bedden te plaatsen voor € 45,- per stuk per nacht.

Niet inbegrepen bij de kamerprijs: reserveringskosten (€ 10,- per boeking), toeristenbelasting (€ 1,50 p.p.p.n.), 20% toeslag tijdens feestdagen.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het kasteel en de bijgebouwen. Voor een geleidehond geldt een uitzondering. Deze mag zonder meerpijs mee in het kasteel en bij horecareserveringen is het eveneens mogelijk zonder extra kosten een geleidehond mee te nemen. Voor de overnachtingsmogelijkheden geldt een schoonmaaktoeslag van € 25,00. Let wel, de toegang naar de monumentale kamers is qua veiligheid en praktisch gebruik voor gasten met een geleidehond minder vriendelijk.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: