Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Boerderij Zonneveld

  • Bij Boerderij Zonneveld geniet je van het púre leven
  • In de winkel vind je producten met een verhaal, die bijdragen aan een circulaire samenleving
  • Wij bieden sfeervolle ruimtes die modern zijn toegerust voor zakelijke activiteiten
  • Boederijterras voor een kopje koffie, drankje, boerenlunch of een ijsje

Bij Boerderij Zonneveld geniet je van het púre leven!

Op zoek naar een plek waar je echt tot rust komt en waar je kunt genieten van de buitenlucht? Op Boerderij Zonneveld in Rossum (op het randje van Zaltbommel) is van alles te beleven! Zo kun je zien hoe het boerenleven er aan toe gaat in de stallen, op de weilanden en op het erf.

Boerderijterras
Geniet op het prachtige boerderijterras van een lekker kopje koffie, thee of glas wijn. Voor de stevige trek is er de mogelijkheid om te lunchen, natuurlijk met lokale streekproducten. Wanneer je kinderen hebt, kun je vanaf ons terras de kinderen vanaf een afstandje in de gaten houden terwijl ze spelletjes spelen, de kalfjes aaien of met een skelter het boerenerf verkennen.

Overnachten
Wordt wakker door het kakkelen van de kippen, ontbijten met een kakelvers eitje en een heerlijk glas melk. Lunchen met verse streekproducten op ons boerderijterras. Picknicken in het weiland, terwijl de koeien rustig in het gras staan te grazen.

Boerderijwinkel
In onze winkel vind je producten met een verhaal, die bijdragen aan een circulaire samenleving. Van jam gemaakt van de pruimen van onze eigen pruimenbomen, eieren van onze eigen vrije-uitloop kippen tot Pieper- en Bammetjes Bier gemaakt door Instock. Maar ook producten van onze collega-boeren, zoals kaas, vlees van de boerderij, honing en nog veel meer. Bovendien maken we op maat geschenken voor bedrijven en particulieren.

Zakelijk
Brainstormen terwijl het gras onder je voeten kriebelt, even je gedachten de vrije loop laten of borrelen? Wij bieden sfeervolle ruimtes die modern zijn toegerust voor zakelijke activiteiten.

Een activiteit met je familie, bedrijf of vrienden? Of juist samen brunchen? Het kan allemaal.

Welkom op Boerderij Zonneveld!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: