Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Veerdienst Zaltbommel – Slot Loevestein

Nieuw: vanaf 1 juni vaart de zomerveer tussen Zaltbommel en Loevestein weer! Met 40 kilometer per uur scheren over de Waal, de drukst bevaren rivier van Europa, terwijl je geniet van een waanzinnig uitzicht, de prachtige uiterwaarden en de karakteristieke dorpjes. Terwijl de veerboot de hekgolven van enorme bakschepen trotseert zie je in de verte Slot Loevestein aan de horizon opdoemen. Natuurlijk mag je fiets ook mee de veerboot op om het gebied te verkennen. Varen op de Waal is een geweldige beleving voor jong en oud! 

Zaltbommel

Het vestingstadje Zaltbommel aan de A2 bij de Martinus Nijhoffbrug is de centrale plek in jouw ontdekkingstocht over de Waal. De vestingwerken, de karakteristieke panden, de gootspoken, de Gasthuiskapel en de Sint-Maartenskerk zijn enkele bezienswaardigheden die jouw dagje uit vullen met historie. Maar ook voor een gezellig dagje winkelen, het theater en genieten op een terrasje of in een restaurant ben je in Zaltbommel aan het juiste adres. De Waalkade laat je al een glimp zien van wat je te wachten staat op het water en vanaf de haven van Zaltbommel kan jouw tocht dan echt beginnen.

Met de fiets eropuit!

De fiets mag mee op de speciale veerboot en daarom zijn er allerlei mogelijkheden: wat dacht je van fietsen over de dijken en varen over de Waal naar Slot Loevestein? De tocht over de Waal en de prachtige omgeving met haar vele fietsroutes gaan je verbazen!

Tickets en vaarschema

De prijs van een ticket is €12,50 per persoon en daarmee mag je de gehele dag gebruik maken van de speciale veerdienst en alle veren van Riveer. Voor speciale prijzen en de exacte tijden kijk je op de Riveer-app.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf in en win!

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Beleef Bommelerwaard en win een streekpakket!

logo bommelerwaard eiland tussen maas en waal