Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Wat doen wij

Stichting Streekmarketing Bommelerwaard heeft 3 hoofdtaken:

1. De toeristische marketing van de Bommelerwaard
Samen met stichting Bureau Toerisme en ondernemers werken we op verschillende manieren aan het vergroten van de bekendheid en het beter vindbaar en zichtbaar maken van het recreatieve en toeristische aanbod in de Bommelerwaard.

Met promotie- en communicatieactiviteiten, zoals de streekwebsite Beleefbommelerwaard.nl en de regiowebsite Uitinderegio.nl, online Uit-agenda, social media kanalen, nieuwsbrief en campagnes zetten we in op een zo groot mogelijk (online) bereik om bezoekers te inspireren over al het moois wat uw onderneming en de Bommelerwaard te bieden heeft.

Ook investeren we in het ontwikkelen van print- en online producten om de Bommelerwaard voor inwoners en bezoekers nog aantrekkelijker te maken.

2. Tourist Info Bommelerwaard
Tourist Info Bommelerwaard is hét informatiepunt voor bezoekers én inwoners van de Bommelerwaard. De organisatie wordt volledig door vrijwilligers gerund. Kerntaken van Tourist Info Bommelerwaard zijn: gastheerschap en informatievoorziening.

Bezoekers kunnen hier terecht voor informatie en inspiratie voor een dagje uit en lokale tips over de omgeving, overnachtingsmogelijkheden, restaurants, etc.
Informatie over het aanbod van aangesloten ondernemers wordt met voorrang aangeboden en breed gepresenteerd en zichtbaar gemaakt.
Naast het gratis Uit in de regio magazine en de fietskaart, kunt u – als service voor uw gasten – hier ook terecht voor allerhande folders, ansichtkaarten en leuke gadgets, wandel- en fietsroutes, plattegronden.

Verder organiseren wij (cultuur) arrangementen, thema- en stadswandelingen, ook met gids.

3. Partnernetwerk
Een succesvolle marketing van de streek is gebaat bij een grote deelname van ondernemers en toeristische organisaties. Daarom zetten wij in op een sterk en actief netwerk. We zetten samen de schouders onder de streekmarketing van de Bommelerwaard.
Via het netwerk kunnen ondernemers iets voor elkaar betekenen door uitwisseling van ideeën, door samen activiteiten te ontplooien en te participeren in nieuwe initiatieven.

We organiseren met enige regelmaat bijeenkomsten om ondernemers en andere betrokken te informeren over lopende projecten, met elkaar in contact te brengen en samenwerking te stimuleren.

Via het netwerk zijn ondernemers in de lead: zij sturen de ontwikkeling en marketing van het toeristisch streekmerk Beleef Bommelerwaard.

Vragen?

Bel of mail ons gerust

Stichting Streekmarketing Bommelerwaard

Bezoekadres:  Tourist Info Bommelerwaard, Markt 3, Zaltbommel
Telefoon:         0418 648 774 (tijdens openingsuren)