Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Bijzonder overnachten in de Bommelerwaard

Heb je altijd al eens bijzonder willen overnachten in de Bommelerwaard? Er zijn diverse unieke locaties in de regio waar je even helemaal tot rust kunt komen, terwijl je geniet van de omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van overnachten in een Bed & Breakfast direct naast een prachtig kasteel? Wij hebben vijf bijzondere overnachtingslocaties voor je uitgelicht. Mis je er nog één, of heb je nog een tip?

Stuur jouw tip in

Tip 1: B&B Alemsche Waard

In de voormalige potstal midden in de uiterwaarden van Alem ligt B&B de Alemsche Waard. Hier kom je helemaal tot rust kun je onthaasten. Vanaf je eigen terras aan je kamer heb je ruim uitzicht over het landschap en de uiterwaarden. Een ideale plek om bij een mooie zonsondergang bij te komen na een actieve dag fietsen of wandelen door de omgeving.

Bekijk de B&B

Tip 2: B&B Koetshuis Kasteel Ammersoyen

’s Morgens wakker worden met een prachtig uitzicht op een middeleeuws kasteel en de Bommelerwaard? Logeer in het Koetshuis van Kasteel Ammersoyen!

Overnacht bij een kasteel!

Tip 3: Sientjes Boetiek Hotel – B&B

Sientjes biedt gevarieerde kamers, van eenvoudig tot luxe. Ze bieden jou een mooie mogelijkheid om te verblijven in de prachtige landelijke omgeving. Door haar ligging in de Bommelerwaard is Sientjes de perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in de regio of vissen in de omliggende wateren.

Bekijk de accommodatie

Tip 4: Boerderij Zonneveld

Boerderij Zonneveld is gevestigd in Rossum, op het randje van Zaltbommel. Hier slapen is de ultieme manier om uit te rusten. Over het erf scharrelen de kippen en je hoort een koe tevreden loeien tijdens het melken. Bij het ontbijt geniet je van verse producten, die veelal uit de regio komen.

Slapen bij Boerderij Zonneveld

Tip 5: Bed & Breakfast Slot Loevestein

De historische sfeer komt je tegemoet zodra je door de toegangspoort de vesting binnenkomt. Slapen op Slot Loevestein is een onvergetelijke belevenis. In de luxe Bed & Breakfast ben je welkom voor een bijzonder comfortabele overnachting of een eerste klas weekendje weg. Als je de volgende dag uitgerust wakker wordt staat er een heerlijk ontbijt met biologische en streekproducten voor je klaar.

Bekijk de unieke overnachting