Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Plan je bezoek

Er is zoveel te beleven in de Bommelerwaard! Ga zelf op verkenning of laat je inspireren op onze website. Met onderstaande informatie kun jij je bezoek aan de Bommelerwaard goed plannen. Of je nu praktische informatie zoekt voor een dagje, weekendje of vakantie in de regio, of komt fietsen of wandelen, wij helpen je graag met het plannen van je reis. Je vindt hier informatie over de Toeristische Overstappunten (TOP’s), Informatieposten, bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en de mooiste overnachtingslocaties. Alles om je te helpen om de Bommelerwaard optimaal te verkennen.

Wist je dat een TOP een officiële infopost is, en je bij een TOP ook terecht kunt voor gratis magazines, fietsroutes en meer!

Lees meer over TOP’s en infoposten

TOP's en Infoposten

Praktische informatie

Overnachten in de Bommelerwaard

Er valt zoveel te beleven in de Bommelerwaard dat je aan één dag niet genoeg hebt! Plan daarom een nachtje (of meer) in een van de hotels, bed & breakfasts of op een camping. Bekijk hier alle opties. En check ook meteen de unieke overnachtingslocaties in de regio.

Bekijk alle locaties

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met RBT Rivierenland (088 6363 888), vul het contactformulier in of stuur een bericht naar info@rivierenland.nl.

Het is ook mogelijk om TRIP Bommelerwaard te benaderen. Zij zijn telefonisch te bereiken op 0418-648774 of per e-mail naar info@tripbommelerwaard.nl.

Schrijf in en win!

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Beleef Bommelerwaard en win een streekpakket!

logo bommelerwaard eiland tussen maas en waal