Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Wie zijn wij

Stichting Streekmarketing Bommelerwaard zet zich in voor het promoten van de Bommelerwaard op het gebied van toerisme en recreatie. Dat doet de stichting samen met en vooral door deze toeristische ondernemers en -organisaties. Onder het motto “Bommelerwaard, eiland tussen Maas en Waal” wordt de streek onder de aandacht gebracht bij inwoners en bezoekers uit binnen- en buitenland.

Op verschillende manieren werken we met elkaar aan het vergroten van de bekendheid en beter vindbaar en zichtbaar maken van het recreatieve en toeristische aanbod in de Bommelerwaard. Wij nodigen ondernemers en toeristische organisaties van harte uit om ook partner te worden van Stichting Streekmarketing Bommelerwaard. Als partner investeer je in producten, kennis, ontwikkeling, informatie en marketing.

Zo versterken we samen de Bommelerwaard.

Bestuur
De Stichting Streekmarketing heeft een klein en slagvaardig bestuur, waarbij er een grote inbreng is van de aangesloten ondernemers en organisaties en tevens inbreng is vanuit het Tourist Info Bommelerwaard. Het bestuur wordt ondersteund door een secretariaat. De stichting krijgt voor de uitvoering van haar taken subsidies vanuit de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel en wordt daarnaast gefinancierd middels bijdragen van de aangesloten bedrijven en organisaties en uit de verkopen van Tourist Info Bommelerwaard.

De Stichting Streekmarketing Bommelerwaard is een kleine, slagvaardige, ondernemende en saamhorige stichting die gedragen wordt door actieve vrijwilligers en betrokken ondernemers.

Vragen?

Bel of mail ons gerust

Stichting Streekmarketing Bommelerwaard

Bezoekadres:  Tourist Info Bommelerwaard, Markt 3, Zaltbommel
Telefoon:         0418 648 774 (tijdens openingsuren)