Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Eropuit met groepen

Op pad in de Bommelerwaard met een grote groep? We hebben een aantal tips op deze pagina verzameld voor een perfect groepsuitje!

Groepsuitje organiseren

Wil je een groepsuitje in de Bommelerwaard organiseren? Bijvoorbeeld voor een familiedag, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of als teambuildingactiviteit?

We helpen je graag op weg

Bommelsuitje.nl

Bommelsuitje.nl organiseert verrassende en uitdagende uitjes voor groepen van 12-200 personen in de oude vestingstad Zaltbommel en de Bommelerwaard. Alle arrangementen zijn compleet verzorgd: inclusief horeca en vriendelijke, vakkundige begeleiding!

Meer informatie

Cultuurarrangement Zaltbommel

Ben je een dagje in Zaltbommel en wil je alle hoogtepunten in deze mooie stad zien? Boek dan het Cultuur Arrangement. Met een rondleiding in Museum Stadskasteel Zaltbommel en een gevarieerd middagprogramma. Inclusief koffie met appeltaart en een heerlijke lunch! Te reserveren bij Tourist Info Bommelerwaard.

Meer informatie

Wandeling met stadsgids

Een wandeling door Zaltbommel met een stadsgids is in elk jaargetijde een bijzondere ervaring door de rijke historie en de vele verhalen die de gidsen vertellen over bekende stadsgenoten uit voorbije tijden. In samenwerking met Tourist Info Bommelerwaard worden er van april t/m november iedere 1e zaterdag van de maand wandelingen georganiseerd.

Meer informatie

De Bommelsche Legende

Speel de live escape game in de binnenstad van Zaltbommel en ontdek het verhaal van De Bommelsche Legende. Met een gevulde rugzak ga je op pad om diverse opdrachten uit te voeren. Gebruik je creativiteit, muzikale kennis, oog voor detail en nog veel meer om alle opdrachten met succes uit te voeren. Kun jij ontdekken wie De Bommelsche Legende is?

Meer informatie