Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Eropuit met groepen

Wil je een groepsuitje in de Bommelerwaard organiseren? Bijvoorbeeld voor een familiedag, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of als teambuildingactiviteit? We helpen je graag op weg! 

Bommelsuitje.nl

Bommelsuitje.nl organiseert verrassende en uitdagende uitjes voor groepen van 12-200 personen in de oude vestingstad Zaltbommel en de Bommelerwaard. Alle arrangementen zijn compleet verzorgd: inclusief horeca en vriendelijke, vakkundige begeleiding!

Meer info

Cultuurarrangement Zaltbommel

Ben je een dagje in Zaltbommel en wil je alle hoogtepunten in deze mooie stad zien? Boek dan het Cultuur Arrangement. Met een rondleiding in Museum Stadskasteel Zaltbommel en een gevarieerd middagprogramma. Inclusief koffie met appeltaart en een heerlijke lunch! Te reserveren bij Tourist Info Bommelerwaard.

Klik hier voor de flyer!

Wandeling met stadsgids

Een wandeling door Zaltbommel met een stadsgids is in elk jaargetijde een bijzondere ervaring door de rijke historie en de vele verhalen die de gidsen vertellen over bekende stadsgenoten uit voorbije tijden. In samenwerking met Tourist Info Bommelerwaard is een wandeling mogelijk, voor groepen van elke samenstelling kunt u een wandeling reserveren.

Meer info