Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Varen in de Bommelerwaard

Hou jij van varen en ben je graag op het water te vinden? Huur dan eens een bootje in Bommelerwaard. Zo kun je ontspannen genieten van het prachtige uitzicht en mooie plekjes ontdekken die alleen vanaf het water zichtbaar zijn! Van het huren van een jacht tot sloepjes en kayakken, je vindt hieronder de beste plekken om het water op te gaan. En heb je zelf een boot? Ook dan kun je goed terecht in de Bommelerwaard. Er zijn veel plekken waar je je boot kunt aanleggen en vervolgens kunt genieten van de rust en ruimte in de regio.

Meer waterrecreatie vind je hier

Onbezorgd varen

Van Gent Watersport is dé jachthaven aan het mooie recreatiegebied De Zandmeren. Naast een grote jachthaven waar je je eigen boot kunt aanleggen, kun je hier ook heel goed terecht voor een hapje en een drankje bij het paviljoen. Heb je geen eigen boot? Huur dan een sloep, kayak, sup of polyvalk om onbezorgd te varen en te genieten van de omgeving.

Meer informatie

Pontjes in de Bommelerwaard

De Bommelerwaard is omringd door de Waal en de Maas. Een bezoek aan de Bommelerwaard is dan ook niet compleet zonder een oversteek met één van de pontjes of veren die de regio verbinden met de Betuwe, Noord-Brabant en het Land van Maas en Waal. Kom heerlijk uitwaaien en geniet van de Bommelerwaard vanaf het water.

Ontdek alle pontjes en veren

Huur je eigen jacht

Start jouw vaarvakantie in de Bommelerwaard en geniet van het schitterende uitzicht over de rivieren en de uiterwaarden. Je ziet vanaf het water dingen die je normaal gesproken vanaf de weg niet ziet! Start je reis vanuit Kerkdriel, middenin de Bommelerwaard, en kies voor een uitgebreide vaartocht met ruimte voor extra uitstapjes of een enkele reis naar Montfoort.

Meer informatie

Meer bootverhuurbedrijven

Liever fietsen?

Kom fietsen in de Bommelerwaard en ontdek de veelzijdigheid van het gebied. Fiets door pittoreske dorpen en trotseer de dijken langs de Maas en de Waal. Duik in de historie terwijl je langs prachtige kastelen fietst. Vergeet ook niet om hier een kijkje binnen te nemen, of stap even af en wandel rondom de kastelen.

Bekijk de fietsroutes

Of wandelen?

Trek je wandelschoenen aan en ontdek de de Bommelerwaard te voet. Er zijn verschillende wandelroutes die zich uitlenen voor een mooie tocht, maar ook zonder route is de regio goed te verkennen! Ontdek de natuur, wandel over dijken of door de uiterwaarden en geniet van de natuurlijke weidse omgeving!

Bekijk alle wandelroutes

Blijf ook eens slapen!

De Bommelerwaard heeft zoveel te bieden dat je eigenlijk niet genoeg hebt aan één dag! Blijf daarom een nachtje (of meer) slapen in de regio. Er zijn meer dan genoeg leuke, unieke of sfeervolle overnachtingslocaties te vinden.

Ontdek de locaties