Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Waterrecreatie in de Bommelerwaard

De Bommelerwaard leent zich uitstekend voor een heerlijke dag op, in of om het water. Ontspan op een strandje, huur een boot of kano of huur een SUP-board en leef je uit!

De Zandmeren

Op een landtong in één van de mooie uiterwaarden langs de afgedamde Maas ligt recreatiegebied De Zandmeren, waar de verschillende ondernemers je gastvrij ontvangen. Een toplocatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers, met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. 

Vlij neer op het strand of de zonneweiden en ga heerlijk zwemmen in het strandbad. Of volg de sportieve wandelroute via de trekpont, van de gemeente Maasdriel. Ook watersport- en botenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In het prachtige waterrijke gebied de Zandmeren is er altijd meer te beleven!

Meer informatie

Suppen

Staand op een board heerlijk peddelen over het rustige water van de Zandmeren. Suppen is leuk voor iedereen, het maakt niet uit of je oud of juist jong bent! Huur zelf een sup en verken de Zandmeren. Je kunt al een sup huren voor een uurtje.

Lees meer

Sloep huren

Mandje lekkers mee aan boord en gaan. Wanneer je de hele dag op pad gaat met een sloep, kun je een aardig tochtje maken over de Maas. Je hebt geen vaarbewijs nodig en bij Van Gent Watersport word je voorzien van uitleg over het varen en tips voor de leukste plekjes in de omgeving.

Lees meer

Kano varen

Zin in een kanotochtje? Dat kan al vanaf 20 euro. Maak je uitje compleet door het te combineren met een hapje en drankje. Want na al dat peddelen ben je vast toe aan iets lekkers.

Lees meer

Tip: Huur een boot zonder vaarbewijs

Bij Jachthuren.nl huur je comfortabele motorjachten die van alle gemakken zijn voorzien! Al vanaf € 1.166,- ben je een week lang kapitein van je eigen jacht. Een vaarbewijs hiervoor is NIET nodig! Geniet ontspannen van het prachtige uitzicht en ontdek plekjes die vanaf de weg niet zichtbaar zijn. De jachten zijn boekbaar van 1 maart tot 1 december.

Meer informatie

Tips

Recreëer aan het water

Vissen, zwemmen, zeilen, varen, struinen, zonnen aan de diverse zandstrandjes en nog veel meer is mogelijk bij de Afgedamde Maas. Om het recreëren voor de gebruikers plezierig en veilig te blijven houden, worden de gebruikers van snelle motorboten verzocht zich te houden aan de maximumsnelheid.

Meer informatie

Relax aan een strandbad

In Well kun je heerlijk een dagje naar het strand. Het strandbad is bij mooi weer een trekpleister voor gezinnen met kleine kinderen.

Meer informatie

Ontdek een recreatiegebied

Recreatiegebied de Neswaarden aan de rand van Gelderland en Noord-Brabant, in het dorp Aalst in de Bommelerwaard. Het is een schitterend stuk natuur met strand, ligweide, sportveldjes en een grote speeltuin.

Meer informatie

Tip: vaar met een blokhutboot

Een blokhutboot, de naam zegt het al, is een blokhut op een boot. Wil je eens een keer wat anders dan een camping of een hotel, huur een blokhutboot en ontdek de prachtige Bommelerwaard op een unieke manier vanaf het water. Puur genieten! 

Meer informatie

Watersport in de Bommelerwaard

De Bommelerwaard wordt ook wel riviereiland genoemd. Dat komt omdat dit gebied is omringd door de Waal en de Maas. Niet verwonderlijk dus dat er genoeg watersport mogelijkheden in het gebied te vinden zijn!

Sloep- en kanoverhuur

Verhuur SUP

SUPPEN is helemaal hip en heerlijk ontspannend. Huur bij Van Gent Watersport een board en trek er op uit!

Meer informatie

Veerdiensten

In de Bommelerwaard, het mooie eiland tussen Maas en Waal varen veel veren die u van naar de overkant van de Waal en de Maas (o.a. Brakel-Herwijnen en Aalst-Veen).

Meer informatie

Zeilbotenverhuur

Van Gent Watersport is al ruim 30 jaar een begrip in de watersport! Je kunt hier o.a. terecht voor het huren zeilboten, kano’s, sloepen en een Barbecueboot.

Meer informatie

Waterfeesten.nl

Met 2 partyschepen, de Domani (120 personen) en de Columbus (250 personen), ben je hier aan het juiste adres voor je gelegenheid op het water!

Meer informatie

WSV Het Esmeer

Watersportvereniging “Het Esmeer” is een van de vriendelijkste havens van de regio waar je van de prachtige regio Bommelerwaard kunt genieten.

Meer informatie

Haven Zaltbommel

De haven van Zaltbommel ligt centraal in Nederland en heeft een rijk waterverleden. De haven heeft in het verleden een belangrijke rol gespeeld o.a. voor overslag van zand en grind.

Meer informatie

Hengelsport

Liefhebbers komen internationaal naar deze streek om te hengelen naar karpers, brasems, zeelt en nog meer vis. Bij Fishing & Outdoor Zaltbommel kan je alle benodigdheden verkrijgen, zoals materialen en visvergunningen.

Meer informatie

Hengelsport

Wist je dat de wateren rondom de Bommelerwaard vol zitten met karpers, brasems, zeelt en nog meer vis? Zowel op diverse plekken in de Waal, langs de Afgedamde Maas maar ook in de grachten van Zaltbommel.

Liefhebbers komen internationaal naar deze streek om te hengelen naar deze vissen. En bij Fishing & Outdoor Zaltbommel kan je alle benodigdheden verkrijgen, zoals materialen en visvergunningen.

Meer informatie