Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Vrolijk voorjaar arrangement

Hogeweg 65

5301 LJ

Zaltbommel

Verblijf in een luxe ingerichte comfortkamer die van alle moderne gemakken is voorzien. In de ochtend geniet u van ons uitgebreide Live Cooking Ontbijtbuffet en in de avond serveren wij voor u een heerlijk drie gangen diner met typische voorjaarsgerechten.

Het arrangement is inclusief:

Overnachtingen in één van onze ruime kamers
Uitgebreid Live Cooking ontbijt
Een smaakvol 3-gangen diner
Gebruik van de fitnessruimte

*Dit arrangement is te boeken voor 2 of 3 nachten

DUBBEL GENIETEN
In dit arrangement staat “dubbel genieten” centraal. Zo geniet u van onze luxe faciliteiten én zorgen we ervoor dat u volop geniet van de eerste lentestralen! De heerlijke comfortabele bedden, de goede kwaliteit van het eten en de extra vitamine D zorgen ervoor dat u opgeladen terugkomt!

FACILITEITEN IN HET HOTEL
Met dit arrangement verblijft u in onze luxe ingerichte comfortkamer die van alle moderne gemakken is voorzien. In de ochtend geniet u van ons uitgebreide Live Cooking Ontbijtbuffet en in de avond serveren wij voor u een heerlijk drie gangen diner met typische voorjaarsgerechten. Het genieten van een goede nachtrust en smaakvolle maaltijden zijn dus bij deze al voor u geregeld.

EROP UIT IN DE REGIO
De lente zorgt ervoor dat de bloemen, bomen en planten in Zaltbommel en de Bommelerwaard weer volop gaan bloeien. Zorg dat uw camera meegaat, want dit geeft werkelijk prachtige plaatjes! Onze tip: stap op de fiets of in de auto en maak één van de bloesemtochten. Wij adviseren u graag over de mooiste routes in de buurt van het hotel.

Ook een vestingwandeling of door Zaltbommel of een wandeling door de mooi aangelegde parken zijn een absolute aanrader! Halverwege de route kunt u terecht bij de lokale horeca voor een koffiestop of een lunch. Ook de winkeltjes in de sfeervolle Bommelse straatjes zijn een bezoekje waard. Bezoek ook de bruisende stad Den Bosch op slechts 10 minuten afstand van het hotel. hier kunt u zeker een hele dag vertoeven!

Komt u ook genieten van de lente in het bruisende Zaltbommel?

VANAF
€ 158,00 p.p.
VOOR 2 NACHTEN
of
VANAF
€ 225,50 p.p.
VOOR 3 NACHTEN


Lees meer

VANAF
€ 158,00 p.p.
VOOR 2 NACHTEN
of
VANAF
€ 225,50 p.p.
VOOR 3 NACHTEN

v.a. €58 p.p.

Suggesties binnen deze categorie

Delen: