Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Cultureel groepsarrangement: Kasteelbezoek, lunch & historische stadswandeling

1 september 2020 t/m 31 maart 2021

Kasteellaan 1

5324 JR

Ammerzoden

Dit groepsarrangement combineert een bezoek aan het middeleeuwse kasteel Ammersoyen met een stadswandeling door Heusden, Zaltbommel of ‘s-Hertogenbosch. Samen met een ontvangst met koffie en gebak en een heerlijke lunch is dit een compleet verzorgd groepsuitje.

We ontvangen uw groep om 10.00 uur in het Koetshuis Kasteel Ammersoyen, waar koffie en thee met appelgebak voor u klaar staan. Aansluitend steekt u de kasteelbrug over voor een zelfstandige rondgang door het middeleeuwse kasteel, met onder meer een ridderzaal, vrouwenverblijf, torens, een wapenkamer en trappen in de metersdikke muren.

Rond 12 uur wordt u verwelkomd in het Koetshuis waar een heerlijke lunch geserveerd wordt. Het buffet bestaat o.a. uit wit en bruin kasteelbrood van de lokale bakker en kaas en fijne vleeswaren uit de Bommelerwaard. Voor de zoetekauwen is er ook volop te genieten. Een vers stuk fruit van het seizoen uit de directe omgeving sluit de maaltijd af. Bij deze lunch wordt koffie, thee, melk of vruchtensap geschonken.

Vervolgens vertrekt u om 13.30 uur naar Heusden, Zaltbommel of ‘s-Hertogenbosch waar u een historische stadswandeling met een gids door één van deze prachtige steden krijgt. Rond 16.00 uur eindigt het programma.

Wanneer: jaarrond binnen en buiten openingstijden
Groepsgrootte: minimaal 20 en maximaal 75 personen
Prijs: € 39,50 per persoon, exclusief bus
Tijdsduur: 10.00 tot 16.00 uur

Boekingen en contact:
Neem voor meer informatie of het plaatsen van een boeking contact op met kasteel Ammersoyen via ammersoyen@glk.nl of 073 – 594 95 82 .

Meer algemene informatie en brochures zijn te vinden op www.glk.nl/ammersoyen


Lees meer
Delen: