Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Lolliepop Rock ‘n’ Roll Festival

26 mei 2022 t/m 26 mei 2022 van 14:00 - 23:00 uur

Schootsveld

5301 XE

Zaltbommel

Het jaarlijks terugkerende Rock ’n Roll festival beleeft volgend jaar al weer zijn 7de editie. Het festival, georganiseerd door Daffievent, heeft inmiddels naam gemaakt binnen de Nederlandse Rock ’n Roll scene. Zelfs Belgische, Duitse en Engelse fans weten het gratis toegankelijke muziekfestival te vinden, zo bleek afgelopen editie.
Grootste gratis muziekfestival in de Bommelerwaard!
Het Lolliepop Festival is in korte tijd uitgegroeid tot het grootste gratis muziek festival in de Bommelerwaard. Lolliepop wordt ieder jaar gehouden op Hemelvaartsdag en vindt plaats te Zaltbommel. In 2019 trok het festival ruim 3500 enthousiaste bezoekers. Lolliepop is, behalve een festival voor de Rock ’n Roll liefhebbers, ook dé ideale gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten.
Een grote feesttent met podium, diverse foodstands, waaronder een BBQ voor hamburgers, een Pizzastand, Ijscooos, suikerspin. Barbershop en diverse fiftiesstands. Naast de feesttent met hoofdpodium is er ook een buitenpodium waarop verschillende bands hun opwachting zullen maken.
Kinderen ook welkom!
Daarnaast is er ook aan de jongere bezoekers gedacht. Schminken, een Rock ’n Roll hairdresser, airbrush tattoos en een springkussen zijn op het terrein ook te vinden.

Lees meer
Delen: