Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Muzikale Mo(NU)menten – Stadskasteel Zaltbommel

17 september 2022 t/m 17 september 2022 van 14:00 - 17:00 uur

Nonnenstraat 5

5301 BE

Zaltbommel

Zaterdag 17 september vanaf 14.00 uur is iedereen welkom in de tuin van het Stadskasteel Zaltbommel voor een relaxte middag vol prachtige liedjes. Singer- Songwriters Leon Scherphof en Nick van Wyk openen de middag. We sluiten de middag af rond 16.00 uur met coverband The Passengers.

Leon Scherphof is een zanger en songwriter met zijn roots in de country, blues en folk muziek. Laat je betoveren door zijn warme, gevoelige stem, rake teksten en zijn nieuwe liedjes in een oud jasje.

Nick van Wyk is puur en authentiek en die mooie karaktereigenschap hoor je terug in zijn muziek. Dat geldt ook voor zijn liefde voor blues, country en folkmuziek.

Gevoeligheid en levensthema’s, zoals liefde en vrede, worden gecombineerd met humor en realiteitszin. Dit maakt zijn muziek divers en zijn teksten interessant om naar te luisteren.

De reis van The Passengers begon zoals elk sterk verhaal met 2 vrienden aan de bar. Wilde plannen en hoogmoed zijn tot bloei gekomen in een muzikale reis waarvan het einde nog niet in zicht is. Gepassioneerde muzikanten en een fanatieke frontman bieden een energiek en dansbare sfeer.

Muzikaal gezien is The Passengers een top coverband. Oude Klassiekers en hedendaagse hits krijgen hun eigen draai, worden vol overgave op bijzondere instrumenten gebracht. Dit zorgt ervoor dat deze akoestische bezetting klinkt als een volwaardige band.


Lees meer