Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Optreden De Markanto’s

12 maart 2023 t/m 12 maart 2023 van 16:00 - 18:00 uur

Dorpsplein 14

5327AS

Hurwenen

In november 2021 kwamen Hans Heijman, Fred Kolkman en Frans van den Heuvel voor het eerst bij elkaar in de Gasthuiskapel tijdens de presentatie van het boek Markante Bommelaars van schrijver Paul van Dijk en fotograaf André Dieterman. Alle drie hadden ze een vermelding gekregen in het fraaie, lijvige boekwerk. Hen werd gevraagd of ze bereid waren om tijdens de receptie voor wat gezellige muziek te zorgen. Daar werd positief op gereageerd en aldus kwam het gelegenheidstrio bij elkaar en werd er een repertoire vastgesteld.

Na het optreden in de Gasthuiskapel wilden ze met elkaar blijven musiceren en dus bleven de Markanto’s als trio bestaan.

Hun bezetting bestaat uit zang, gitaren en een accordeon. Dit alles onversterkt, dus volledig akoestisch. Tijdens hun optreden kan het geacht publiek gewoon met elkaar praten. Waar kan dat nog tegenwoordig? Hun repertoire bestaat uit liedjes die de meesten zeker bekend in de oren zullen klinken. Engels- en Nederlandstalig wisselen elkaar af. Plezier in het maken van muziek. Dat stralen ze uit en is hun belangrijkste drijfveer!
Entree: 4,- p.p.


Lees meer
Delen: