Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Stadswandeling historische binnenstad Zaltbommel

3 oktober 2020

Zaltbommel

De Wandeling gaat langs de kenmerkende Sint-Maartenskerk en het Stadskasteel. Ook worden de huizen gepasseerd die door beroemdheden als Franz Liszt en Karl Marx werden bezocht, alsmede de woningen van de familie Philips en Fiep Westendorp. Tijdens de wandeling kom je langs diverse gootspoken, hedendaagse kunst werken die meestal in een dakgoot te vinden zijn. Ook zal de gids vertellen over de bewoners die er vroeger woonden of de historie van het pand. Het is een leuke en leerzame wandeling voor alle leeftijden. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en vertrekt vanaf het TRIP Toeristisch Informatiepunt op de Markt 10.

De deelnemers kunnen op vertoon van een te ontvangen voucher in het restaurant van de HEMA van een gratis kop koffie of thee genieten of van een gratis 2e bolletje ijs bij ijssalon Hygge, beide te vinden op de Boschstraat De kosten bedragen €3,50 per deelnemer.

Let op: in verband met de coronamaatregelen maximaal zes personen per gids toegestaan zijn. Er zijn twee gidsen beschikbaar. Dus vol = vol.

Aanmelden via info@tripbommelerwaard.nl


Lees meer