Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Struintocht in het Munnikenland

6 juni 2022 t/m 6 juni 2022 van 11:00

Munnikenland

Poederoijen

Beleef de natuur met al je zintuigen! 
Staatsbosbeheer organiseert maandag 6 juni om 11 uur een struintocht voor jong en oud! Kom struinen in de uiterwaarden van het Munnikenland rond Slot Loevestein. Het Munnikenland staat in open verbinding met de Waal en Maas. Bij hoogwater stroomt het over. De rivierdynamiek heeft hier vrij spel. Onder leiding van een gids van Staatsbosbeheer ontdek je dit ruige gebied. Kom meer te weten over de planten en dieren die hier leven en wie weet sta je oog in oog met een rode geus of een konikpaard. Een echte tocht voor jong én oud!

Informatie
De struintocht begint om 11.00 uur en duurt  2 uur. De kosten zijn €4,50, voor kinderen en €7, voor volwassenen. Aanmelden kan via www.staatsbosbeheer.nl Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren!

Let op!
De struintochten van Staatsbosbeheer starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee.


Lees meer