Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Two Wieners in Het Hof Zaltbommel

9 augustus 2020 van 14:00 - 15:00 uur

Oliestraat 22

5301 BB

Zaltbommel

Een exclusief luisterconcertje van een uur, voor maximaal 36 bezoekers. De duo-versie van de bekende rock’n’roll band The Wieners speelt zondag 9 augustus in Het Hof, in Zaltbommel.

Wat kunt u verwachten? Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen de Two Wieners de oude rock’n’roll en country tot leven. Nummers van oa Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson en Elvis Presley – niet alleen de muziek maar ook de verhalen achter de liedjes.

The Wieners zijn afkomstig uit Zaltbommel en Brakel maar ze spelen door heel Europa: afgelopen jaar waren ze oa te zien in Engeland, op de Zwarte Cross, bij Veronica Inside en in wel 80 theaters.

Ook in Het Hof komen diverse nummers uit de theatershows van The Wieners aan bod. Een gegarandeerd leuke middag met mooie muziek!

Gelet op de RIVM richtlijnen is het optreden niet onbeperkt toegankelijk voor iedereen die wil komen luisteren. U moet vooraf online een kaartje kopen (€ 6 + servicekosten), dat kan hier.

Bovendien moeten bezoekers aan een tafel plaatsnemen met inachtneming van 1,5 meter afstand. Het concert is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. De zaal gaat open om 13:15 uur. Aanvang is 14:00 uur, einde 15:00 uur.


Lees meer
Delen: