Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Hotel De Gouden Molen

  • Gratis WIFI
  • Prachtig uitzicht over de Waal
  • Gratis parkeren
  • Afgesloten fietsenstalling

Hotel De Gouden Molen staat voor kleinschaligheid en warmhartigheid, in een prachtige omgeving. Dit alles maakt dit hotel uniek.

Het pittoreske dorpje Rossum wordt omarmd door zowel de Maas als de Waal. Overnachten kan in een van de negen tweepersoonskamers, met prachtig uitzicht over de Waal of de omringende landerijen. Parkeren is hier geen probleem en wie zelf een fiets meeneemt, kan deze veilig in de afgesloten fietsenstalling plaatsen. Zowel binnen als buiten de fietsenstalling zijn oplaadpunten aanwezig. Tevens is het mogelijk om een fiets te huren bij Juijn Fietsbeleving in Rossum. Het gehele Hotel beschikt over een gratis draadloze WIFI-verbinding.

Het Restaurant van De Gouden Molen heeft een Franse keuken met klassieke als moderne gerechten in zowel à la carte als menu vorm. De menukaart wisselt zeer regelmatig en toont dan ook veel seizoensinvloeden. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van streekproducten. Tijdens lunch en diner is er plaats voor kenners, fijnproevers, liefhebbers en genieters, zowel privé als zakelijke van aard.

Edwin Cretier en medewerker(st)ers verleiden je eens te komen logeren in de parel van de Bommelerwaard.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie