Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

EuroParcs Resort aan de Maas

  • Ideale plek voor zwemplezier en waterrecreatie
  • Makkelijk te bereiken vanuit o.a. Utrecht en Den Bosch
  • Voor elke type vakantievierder

Niet alleen het uitzicht is fraai maar de zijtak van de Maas, waaraan het resort is gelegen, leent zich ook uitstekend voor zwemplezier en waterrecreatie. Bovendien kun je door de open vaarverbinding vanaf de Maas en de jachthaven het resort ook met een boot aandoen. De Maasboulevard en de 9-baans golfbaan naast het resort kleuren het vakantiepark verder in.

Het vakantiepark ligt vlakbij de A2 en is derhalve makkelijk te bereiken, omdat er bij Kerkdriel een af- en oprit naar de snelweg is. Daardoor is het resort zowel van het zuiden als het noorden niet alleen makkelijk te bereiken, maar ben je ook in slechts een kwartier in Den Bosch (14 km), in een half uur tijd in De Efteling (38 km) en in driekwartier in Utrecht (50 km).

Het resort is op loopafstand gesitueerd van Kerkdriel, een sfeervol dorp met bijna achtduizend inwoners en de nodige winkels en horeca. De ‘hoofdstad’ van de Bommelerwaard, Zaltbommel, ligt op negen kilometer afstand. Het Rivierenland kent verder twee grote natuurgebieden: het Kloosterwiel in het westen en het Kil van Hurwenen in het oosten. Dit laatste natuurgebied is binnen de gemeentegrenzen van Maasdriel gelegen en derhalve op zeer korte rijafstand van het resort.

Resort aan de Maas biedt kortom voor alle type vakantievierder de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt: reuring bij, in of op het water, de gezellige drukte van een dorp of stad of juist de stilte van de natuur.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: