Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

IJsboerderij De Schoonheuvel

  • Gelegen in de Bommelerwaard
  • Ambachtelijk ijs van eigen koeienmelk
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen

Arjan en Nicolien heten je graag welkom op de ijsboerderij, waar ze van de eigen koeienmelk ambachtelijk ijs maken. Hiervan kan je zelf genieten op het terras met uitzicht op de ongerepte natuur. En de kinderen kunnen zich vermaken op het koeienspringkussen. Of kom echte kalfjes en koeien aaien! Maar er is meer! Wat dacht je van boerengolf, voetgolf, kanotochten, ijsexcursies of een rondrit met de huifkar?

IJsboerderij De Schoonheuvel te Hedel is gelegen in de Bommelerwaard. Ook wel genaamd: het mooiste eiland tussen de rivieren, met als kenmerk een afwisselend landschap van dijken en uiterwaarden, kastelen en pittoreske dorpjes en is omsloten door de rivieren de Maas en de Waal.

IJsboerderij De Schoonheuvel ligt direct aan het fietsroutenetwerk Rivierenland, dus het is een ideaal startpunt van uw fietsroute. De IJsboerderij is gelegen tussen knooppunt 12 en 60. Elektrische fietsen zijn ook welkom, je kunt ze bij De Schoonheuvel opladen.

Ga gerust even zitten en geniet van het landelijk, gezellig, gelegen binnen en/of buiten terras om lekker te genieten van vele soorten ambachtelijk ijs. Gemaakt van de melk van eigen koeien op het bedrijf. Of geniet van een overheerlijke cappuccino, opgeschuimd met verse koeienmelk.

Ook kun je bij IJsboerderij De Schoonheuvel terecht voor boerderijeducatie voor scholen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: