Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Generic filters
Exact matches only

Recreatiepark het Esmeer

  • Gezellig vakantiepark aan het water
  • Vakantiewoningen met sauna's
  • Ideale uitvalsbasis voor verschillende dagattracties

Het waterrijke Recreatiepark het Esmeer ligt op een prachtige locatie in de Bommelerwaard, namelijk als schiereiland tussen de Maas en het Esmeer. Het park grenst ook nog eens aan het mooie recreatiegebied De Neswaarden, waardoor het een ideale vakantieplek is voor iedereen die van zwemmen, vissen, varen of surfen houdt.

Je overnacht op het park in een comfortabele, vrijstaande vakantiewoning voor maximaal 5 personen. Ook zijn er vakantiewoningen te huur met eigen wellness. Elke woning heeft een mooie tuin en terras en sommige hebben een vrij uitzicht over de Maas. Hoe Idyllisch! In de (nabije) omgeving is van alles te beleven. Kinderen zijn uren zoet in de grote speeltuin of bij het strandbad, welke direct naast het park gelegen zijn. Tieners en volwassenen zoeken het water op om zich sportief uit te leven met de verschillende watersporten die het Esmeer te bieden heeft.

Natuurlijk is de keuken van je vakantiewoning goed uitgerust, maar wie geen zin heeft om te koken, zoekt een plaatsje in het gezellige restaurant Bistro d’n Duuk. Is het een dag iets minder goed weer? Breng dan een bezoek aan de stad Den Bosch, safaripark Beekse Bergen, attractiepark Walibi Holland of aan GeoFort, uitgeroepen tot het beste kindermuseum ter wereld.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: