Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Restaurant Salt – Van der Valk Zaltbommel

  • Gratis parkeren
  • Live Cooking buffet en à la carte restaurant
  • Ruim terras

Zoek je een goed restaurant in Zaltbommel? Loop binnen in Restaurant Salt en geniet van heerlijke seizoens- en streekgerechten. Het restaurant heeft een gevarieerd aanbod en werkt uitsluitend met dagverse en veelal lokale producten. Voor jong tot oud en van snel tot uitgebreid; er is voor ieder wat wils!

Ontbijt of Lunch en diner à la carte
Restaurant Salt is geopend van 06.30 uur ’s morgens tot 22.00 uur ’s avonds. Start je dag met een koninklijk ontbijt, loop binnen voor een smakelijke lunch of geniet van een heerlijk diner. De grootse raampartijen bieden weids uitzicht op de rustgevende vijver. Vanaf je tafel aanschouw je de live bereiding van je gerecht in de open keuken.

Live Cooking Buffet
In Restaurant Salt kun je ook terecht voor de Live Cooking lunch, brunch en diner. Het Live Cooking buffet is een echte beleving! Het buffet is erg gevarieerd en de koks staan voor je klaar om à la minute je warme vlees- of visgerecht te bereiden. Daarnaast heb je onbeperkt keuze uit vele koude gerechten, broden, salades, groenten, aardappelgarnituren en desserts.

High Tea
Combineer een dag in de Bommelerwaard met een uitgebreide en feestelijke High Tea! Neem plaats in het restaurant of op het terras en geniet gedurende 2,5 uur van Pure Leaf Tea, diverse zoete lekkernijen en broodjes en een warm gerecht. De thee heeft een bijzondere manier van trekken en dit zorgt voor een echte thee-beleving!

Terras
Denk je aan de zomer, dan denk je aan het terras. Kom langs voor een koffiestop met gebak van Patisserie de Rouw tijdens het fietsen, een verkoelende borrel in de middag of een smakelijk diner in de zwoele avondzon. Zoek een tafeltje of plof neer op de relaxte loungebanken. De parasols zorgen voor voldoende schaduw. Het verkoelende drankje wordt in no-time bij je gebracht. Wanneer kom jij langs?


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Suggesties binnen deze categorie

Delen:

Je voelt je thuis in de Bommelerwaard!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.