Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Bommelerwaard

Search
Generic filters
Exact matches only

Mijn KaasKoe

Achterdijk 57

5321 JB

Hedel

Plan je route

Mijn KaasKoe – Het lekkerste kaas abonnement van Boerderij van Zeelst

Weten waar je kaas vandaan komt, geeft een goed gevoel
Mijn KaasKoe is een uniek idee waarbij je elke maand de allerlekkerste kaas ontvangt, gemaakt van de verse melk van de koeien op Boerderij Van Zeelst in Hedel. Onze KaasKoerier bezorgt de kaas iedere maand bij jou aan de deur. Met vier smaken (jong belegen kaas, belegen kaas & extra belegen kaas) geniet je altijd van de eerlijke & heerlijke kaas!

Boerderij van Zeelst
Al generaties lang zijn de families van boer Bert en boerin Ine verbonden aan het ambachtelijke beroep van boer. Mensen met hart voor hun zaak, dieren en ook zeker onze heerlijke kaas. Het kan ook niet anders dat hun zoon boer Joris de liefde deelt voor vak.  Wat lange tijd ontbrak, was de binding met de consument. Daar kwam ‘Kaaskoning’ Jo Penders in beeld. De bekroond kaasspecialist zette samen met boer Bert Mijn KaasKoe op.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in de Bommelerwaard!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.